Omega 3+D3

Trec Nutrition - Omega 3+D3, 90cap

Varenummer: 174327
119,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Inneholder omega-3 fettsyrer hentet fra havfiskeolje.
Dette tilskuddet bidrar til å opprettholde hjertets funksjon, immuniteten til kroppen og bein- og muskelfunksjon gjennom tilstedeværelsen av EPA og DHA. Samtidig bidrar vitamin D til å opprettholde en god helse og velvære.

 Omega-3-fettsyrer i OMEGA 3 + D3-tilskuddet er:

  • Eikosapentaensyre (EPA),
  • Dokosaheksaensyre (DHA)


Begge disse syrene bidrar til riktig funksjon av hjertemuskelen.
Inntak av omega-3 fettsyrer støtter også opprettholdelsen av sunne øyne.
Den gunstige effekten oppstår ved inntak av 250 g EPA og DHA per dag.

Vitamin D i dette tilskuddet støtter riktig funksjon av immunsystemet og musklene, og opprettholdelsen av sunne bein og tenner. Vitamin D spiller også en rolle i celledelingen og bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. Inntak av vitamin D er spesielt viktig for å opprettholde et godt skjelett i voksen alder.

Det anbefales å ta 1 kapsel per dag.

HVEM ANBEFALER VI OMEGA 3 + D3?
OMEGA 3 + D3 er et kosttilskudd som anbefales til alle som ønsker å supplere sitt daglige kosthold med nyttige omega-3 fettsyrer og vitamin D.

RIKTIG FORHOLD MELLOM OMEGA-3 OG OMEGA-6-FETTSYRER
Å få riktig forhold mellom omega-3 og -6 fettsyrer er litt vanskelig. Regelen er at du skal få i deg omtrent like mengde fettsyrer fra begge familier. Det er med en jevn tilførsel av disse syrene at kroppen din vil fungere best. Kostholdet som de fleste velger nå (bevisst eller ubevisst) er preget av at produktene vi spiser vanligvis har mer omega-6 fettsyrer enn omega-3 fettsyrer, så vi gir også kroppen ulik andel av begge fettsyrene. Faktum er at maten inneholder omega-3 fettsyrer og du kan enkelt forsyne deg med riktig mengde av dem gjennom riktig sammensatte måltider, men det er verdt å forsørge deg med et tilskudd som i kombinasjon med kostholdet vil gi degoptimal konsentrasjon av EPA-, DHA- og ALA-syrer.
Takket være disse handlingene er sannsynligheten høyest for at du får i deg riktig mengde av de fordelaktige fettsyrene fra begge familier.

INGREDIENSER OMEGA 3 + D3
Fiskeolje [18 % EPA (eikosapentaensyre), 12 % DHA (dokosaheksaensyre)]; kapselskall (gelatin; bindemiddel - glyserol); kolekalsiferol (vitamin D3).


DOSERING AV OMEGA 3 + D3
En enkelt porsjon av produktet - 1 kapsel - vask det ned med 300 ml vann. Bruk 1 porsjon om dagen, helst under eller rett etter et måltid.

Innhold per. kapsel:

186300