Trec Nutrition -  Vitamin C Strong 500 100 kapsler

Trec Nutrition - Vitamin C Strong 500

100 kapsler

Varenummer: 174657
139,-
-+
1 På lager

VIT. C STRONG 1000 er et vitaminpreparat utviklet for idrettsutøvere, som inneholder en økt porsjon vitamin C (500 mg) og beriket med et kompleks av sitrusbioflavonoider og sink. C-vitamin bidrar til å opprettholde den normale funksjonen til immunforsvaret under og etter intens fysisk trening. Dette vitaminet bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress og hjelper til med normal kollagendannelse for riktig funksjon av leddbrusk. Tilsetningen av bioflavonoider og sink øker den antioksiderende effekten av vitamin C.


BRUK:
Ta en enkelt porsjon av produktet - 1 tablett med 300 ml vann. Ta en porsjon daglig etter hovedmåltidet.

 

ADVARSEL:
Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Ikke bruk produktet som erstatning for et variert kosthold. Barn, gravide eller ammende må ikke ta produktet. Variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er viktig. Azorubin kan ha en negativ effekt på aktivitet og oppmerksomhet hos barn. Produktet kan inneholde allergener som melk, soya, hvete, bygg, havre, egg, peanøtter og nøtter.

 

OPPBEVARING:
Oppbevar denne emballasjen tett lukket på et tørt sted, ved en temperatur på 15–25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

BEST FØR:
Se bunnen av emballasjen.

Anbefalt daglig porsjon er 1 tablett.

Mengde per porsjon 1tablett
Vit. C500,00 mg (625%*)
Sitrus bioflavonoider ekstrakt fra bitter appelsin
[frukt] (sitrus aurantium) [50% Hesperidin]
50,00 mg
hvorav Hesperidin25,00 mg
Sink5,00 mg (50% *)

** Daglig del av produktet

BESTANDDELER:
vit. C (L-askorbinsyre); kapsel skall (gelatin; farger - titandioksid, tartrazin); maltodextriner; sitrus bioflavonoider ekstrakt (Citrus aurantium) [50% hesperidin]; magnesiumsalter av fettsyrer - antiklumpemidler; sinkoksid.

186630