Tweek - Sour Supreme, 80g

Tweek - Sour Supreme, 80g

Varenummer: 176450
49,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Opplev en deilig smakssammensetning med Tweek Sour Supreme, en sur gele med forfriskende fruktsmak. Denne myke godbiten gir deg en avbalansert blanding av cola, rosa grapefrukt, og ananas/pasjonsfrukt i form av Candid Cola, Pink Lemonade & Pine Passion-smaker.

Nyt den kjente og litt syrlige smaken av Candid Cola, etterfulgt av den delikate rosa grapefrukten i Pink Lemonade, og avslutt med den tropiske kombinasjonen av ananas og pasjonsfrukt i Pine Passion. Hver bit gir deg en mild sursøt opplevelse som ikke overvelmer, men heller behager smaksløkene dine.

Tweek Sour Supreme er en ideell snack for de som setter pris på en subtil balanse mellom søtt og surt. Den passer perfekt for en lett godbit, enten du deler den med venner eller tar den med deg på farten. Utforsk smakene rolig og la Sour Supreme gi deg en avslappet smaksreise.

Nyt et øyeblikk av surt-søt tilfredshet med Tweek Sour Supreme - en enkel, velsmakende godbit som gir smaksopplevelsen din et mildt løft

NæringsinnholdPer 100g
Energi750kJ/180kcal
Fett
 - hvorav mettet
0,2g
0,01g
Karbohydrater
 - hvorav sukkerarter
 - hvorav polyoler
21g
2.2g
9.3g
Fiber58g
Protein4,8g
Salt0.04g

Ingredienser: Polydextrose (kostfiber), isomaltooligosakkarider*, vann, søtningsmidler (erytritol, steviolglykosider), risstivelse, bovin gelatin, surhetsregulatorer (eplesyre), naturlige smaker, ekstrakt fra (søtpotet, saflor), konsentrat (karamellisert gulrot) og gulrot), overflatebehandlingsmiddel (karnaubawax). Kan inneholde spor av peanøtter, nøtter, melk, hvete, soya.* kilde til glukose. Inneholder søtningsmidler.

Med lavt sukkerinnhold, rikt på fiber, lavt kaloriinnhold og utelukkende naturlige smaker og farger, tilbyr dette et alternativ til tradisjonelt godter.
189108