WOD Welder - Hand Protection Tape 10pk Black

WOD Welder - Hand Protection Tape 10pk

Black

Varenummer: 188418
249,-
-+
Forventes inn om 54 dager


Designet spesielt for hender: Wod & Done sine spesialdesignede håndbeskyttelser måler 3 tommer i bredden og nesten 10 tommer i lengden for å gi deg den perfekte passformen. Bare dra ut et sett med våre håndgrep, påfør dem og du er klar til å gå.

Laget for å bevege seg: Vårt spesialutviklede kinesiologitype materiale gir deg full bevegelsesfrihet for hendene uansett hva treningen din kaster på deg.


Sterk som $#!%: Wod & Done sine håndgrep kan håndtere alt du utsetter dem for – enten det er markløft, muscle-ups eller den mest gjørmete hinderløypa. De er tøffe nok for konkurranser og holdbare nok for dine daglige treningsøkter.


Bygget for konkurranse: Beskytt hendene dine under hver treningsøkt og bygg opp styrken som konkurransedyktige utøvere trenger for maratontreningsøkter og store konkurranser. Tøff opp hendene dine uten å bli satt ut av revnede hender.

Bli sterkere uten å ofre hendene dine: Hos WOD&DONE forstår vi at å ha full bruk av hendene dine utenfor treningsstudioet kan være enda viktigere enn hva du gjør under en treningsøkt. Få den intensiteten du ønsker uten tårer og rifter som bremser deg ned.


Hypoallergenisk og hygienisk: Wod & Done sine engangs håndgrep er latexfrie og veganske. I motsetning til gjenbrukbare alternativer, gir wod-n-dones deg en hygienisk måte å beskytte hendene dine uten lukt og eksponering for bakterier.


Engangs grep: Med wod-n-dones får du et rent, nytt sett med grep for hver treningsøkt. Dette gir deg en konsistent passform som er den samme hver gang du bruker dem.


Selvklebende: Våre grep slipper ikke før du bestemmer deg for at du er ferdig. For de ekstra svette eller gjørmete treningsøktene kan du legge til vår spesielt formulerte ekstra sterke lim som er designet for å vare lenger enn alt du utsetter det for. Det inkluderer svette, vann, kritt, skitt, gjørme, regn, snø og sand.

201486