WOD Welder - Hands as RX Cream WOD Welder - Hands as RX Cream WOD Welder - Hands as RX Cream

WOD Welder - Hands as RX Cream

Varenummer: 187257
199,-
-+
21 På lager

Når det gjelder underhydrerte hender, er Wod sin intensive krem verktøyet for jobben.
Wod helt naturlige Hands as Rx Cream lover følgende:

 • En raskt absorberende hudkrem som vil holde hendene og håndflatene smidige og hydrert.
 • Motvirker tørkeeffektene av kritt og den slitasjen hendene dine tar på stangen, kulene, tauene og dine endeløse pull-ups.
  Så snart du berører en vektstang, ringene, årer eller familiens kjæledyr, tapes fuktighet fra huden din. Heldigvis er menneskekroppen en fantastisk ting og gjenoppretter konstant naturlige oljer som huden din mister gjennom dagen. For oss som liker å bruke kritt, er vi i en enda større ulempe fordi de oljene blir strippet bort på daglig basis raskere enn noen av oss kan generere på nytt. Innfør behovet for en krem som er alt dette:
  1.) Ikke-fet (vi hater fettkremer og lotioner).
  2.) Trenger gjennom flere lag av hud for å sikre maksimal hydrering.
  3.) INNEHOLDER IKKE skadelige ingredienser som er et biprodukt av olje... ser på deg Petroleum Jelly.
  4.) Laget i U.S.A.
  Bruksanvisning:
  1.) Skru av lokket.
  2.) For påføring på hender, påfør en nikkelstor mengde håndkrem på innsiden av håndflaten og gni over alt. Sørg for å komme mellom fingrene og på baksiden av hånden din.
  3.) Hvis du er fornøyd med mengden krem du nettopp har absorbert, er det det! Du er ferdig.
  5.) For best resultat, påfør denne kremen to ganger daglig, både morgen og kveld. Hvis ikke annet, bruk den om natten før du legger deg. Hvis du trener om morgenen, anbefaler vi å bruke denne kremen ETTER trening.
  Ikke bekymre deg--Hands as Rx er ikke en håndkrem for pyser, og den bryter heller ikke ned de hardhudplatene du trenger. Den hydrerer bare huden og lar den puste og opprettholde elastisitet.
  Fordeler med nøkkelingredienser:
 • Allantoin: en cellefornyende middel som beskytter huden ved å forsegle fuktighet, hjelper med sårheling og vevsregenerering.
 • Lanolin: et naturlig forekommende voks som holder fuktighet til huden samtidig som den lar den puste.
 • Essensielle oljer av peppermynte og eukalyptus: lukter godt og gir en kjølende følelse til huden samtidig som de gir antimikrobielle egenskaper.
  Enten du er en fitnessutøver, turner, roer eller bygningsarbeider, vil hendene dine takke deg når du bruker vår umiddelbart effektive håndkrem. Å bruke den daglig vil redusere smerten forbundet med såre hender, opprettholde hudens smidighet og redusere risikoen for å rive av hardhudplatene. Pro tips: denne kremen kan brukes hvor som helst på kroppen og er flott for å opprettholde utseendet på tatoveringer. Prøv den!
  Produktstørrelse: 2 oz Glass Jar
  Ingredienser: Vann, Bivoks, Glycerin, Mineralolje, Lanolin, Allantoin, Sorbinsyre, Peppermynte essensiell olje, Eukalyptus essensiell olje

200003