Fix It - Hand Care Tube En bestselger fra Burpee Fix It - Hand Care Tube En bestselger fra Burpee

Fix It - Hand Care Tube

En bestselger fra Burpee

Varenummer: 1884917350116680003
199,-
-+
3 På lager

FIX IT Hand Care Tube tilbyr den optimale løsningen for å ta vare på hendene dine, kombinert med beskyttelse og fuktighet for en sunn hud.

Denne svenskeproduserte håndkremen er pakket inn i miljøvennlig emballasje og representerer mer enn bare et hudpleieprodukt. FIX IT Hand Care står for tre kjerneverdier: reparasjon, behandling og kjærlighet for hendene dine.

Den unike sammensetningen av ingredienser i denne stiftformen bidrar til å lindre, fukte og opprettholde hudens helse både før, under og etter aktiviteter som gymtrening, vektløfting, klatring eller turn. Uansett om du trenger styrke, helbredelse eller ekstra fuktighet, kan du stole på denne allsidige håndkremen.

Et spesielt trekk ved FIX IT er at den er ideell for å mykgjøre hard hud og fremskynde helingsprosessen for mindre riper. For langvarige resultater, bruk den gjerne før leggetid og la den virke over natten.

Denne håndkremen er ikke bare effektiv, den er også produsert for å være bærekraftig og miljøvennlig. Håndlaget i Sverige med nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet, kommer den i et praktisk push-rør for enkel og ren bruk.

Med en 100 % naturlig formel og fullt nedbrytbar emballasje, kan du være trygg på at FIX IT Hand Care Tube ikke bare tar vare på hendene dine, men også på planeten vår.

Ingrediensene inkluderer en blanding av næringsrike oljer og naturlige ekstrakter som rapsolje, bivoks, ullfett, sheasmør, samt vitamin E og et utvalg av frø- og plantebaserte oljer som bringebær, tindved, blåbær og sedertre. Den inneholder også essensielle oljer som myrra og fankincense, som bidrar til å gi næring og beskytte huden.

201567