Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingenting i din handlekurv

Se også...
39900 kr
13900 kr
Gratis frakt ved kjøp over 1 200 kr
Treningsfordeler ved Mange Repetisjoner

Treningsfordeler ved Mange Repetisjoner

Er du lei av å slite med tunge vekter i jakten på styrke og muskelvekst? Det viser seg at mange repetisjoner med moderat vekt kan være nøkkelen til å oppnå dine treningsmål. Utforsk fordelene ved denne tilnærmingen, fra økt muskelutholdenhet til redusert skaderisiko. Les videre for å oppdage hvorfor mange repetisjoner kan være den optimale veien til en sterkere og mer utholdende kropp.
Les mer
Gå Opp i Vekt Effektivt Mens Du Trener: Tips og Triks

Gå Opp i Vekt Effektivt Mens Du Trener: Tips og Triks

Å gå opp i vekt effektivt mens du trener krever en kombinasjon av riktig kosthold, målrettet trening og tilstrekkelig hvile. Ved å følge disse tipsene og holde deg dedikert til målet ditt, kan du oppnå ønsket vektøkning på en sunn og bærekraftig måte. Husk å konsultere en ernæringsfysiolog eller treningsekspert for å utvikle en tilpasset plan som passer for deg.
Les mer
Alt du trenger å vite om Mass Gainer for Muskelvekst

Alt du trenger å vite om Mass Gainer for Muskelvekst

Mass gainer kan være et effektivt verktøy for å hjelpe deg med å oppnå dine mål for muskelvekst, spesielt hvis du har problemer med å få i deg nok kalorier og proteiner. Husk imidlertid at dette produktet bør brukes som et supplement til et balansert kosthold og en solid treningsrutine. Snakk med en ernæringsfysiolog eller trener for å finne ut om mass gainer er riktig for deg.
Les mer
De utallige fordelene ved trening

De utallige fordelene ved trening

Oppdag de utallige fordelene ved trening for både kropp og sinn. Fra å styrke muskler, forbedre hjertehelsen og øke energinivået til å redusere stress, forbedre humøret og bygge sosiale bånd, er trening en investering i din egen helse og velvære. Utforsk hvordan regelmessig trening kan gi langvarige helsegevinster og gi deg et mer aktivt og oppfylt liv. Begynn reisen mot en sunnere fremtid i dag ved å inkludere trening som en viktig del av din daglige rutine.
Les mer
Topp 5 viktige vitaminer for trening og restitusjon

Topp 5 viktige vitaminer for trening og restitusjon

I blogginnlegget oppsummeres de topp 5 viktige vitaminene for trening og restitusjon. Vitamin D er viktig for sunne bein og muskler, mens B-vitaminer bidrar til energiomsetningen i kroppen. C-vitamin fungerer som en kraftig antioksidant, mens E-vitamin beskytter musklene under trening. Vitamin A støtter synsfunksjonen og cellevekst. Et variert kosthold med matvarer som fisk, frukt, grønnsaker og nøtter kan bidra til å sikre at du får tilstrekkelige mengder av disse viktige vitaminene for en sunn og effektiv trening.
Les mer
Velg vitaminene som passer for deg

Velg vitaminene som passer for deg

Flexfit-magasinet er din guide til en sunnere og aktiv livsstil. Vi tilbyr et bredt utvalg av vitaminer og kosttilskudd spesielt designet for trening og restitusjon. Oppdag viktige vitaminer som vitamin D, B-vitaminer, C-vitamin og omega-3 fettsyrer som kan forbedre treningseffektiviteten, støtte muskelreparasjon og styrke immunforsvaret. Lær også om supermat og dens fordeler for trening og generell helse. Få treningstips for alle nivåer og bli med i vårt fellesskap av helse- og treningsentusiaster. Flex din vei til en sunnere og aktiv livsstil med Flexfit!
Les mer
Oppdag de Saftige Fordelene med Clear Whey Protein

Oppdag de Saftige Fordelene med Clear Whey Protein

Hei Flexfit-fellesskapet! Vi er begeistret for å introdusere den nyeste tilskuddet til vårt sortiment - Clear Whey Protein. Denne innovative proteinshaken er et friskt og deilig alternativ for trenere som ønsker å unngå de tradisjonelle, tykke proteinshake-opplevelsene. La oss dykke ned i hva Clear Whey Protein handler om og hvorfor det kan være det perfekte valget for deg.

Clear Whey Protein er kjent for sin unike sammensetning som resulterer i en relativt klar, glatt og fruktig drikk. Den skiller seg ut fra mengden av vanlige proteinshaker og er ideell for de som har problemer med å drikke tradisjonelle melkebaserte proteinshaker. [2]

En av fordelene med Clear Whey Protein er at den er tilgjengelig i et bredt spekter av spennende og uvanlige fruktige smaker. Dette gir deg muligheten til å variere smaksopplevelsen din og unngå smakslethet. [3]

Men Clear Whey Protein handler ikke bare om smak. Den tilbyr også alle fordelene ved høykvalitets myseprotein. Myseprotein er kjent for å være rik på essensielle aminosyrer, som er byggesteinene for muskelvekst og reparasjon. Det er også lett fordøyelig og absorberes raskt av kroppen, noe som gjør det ideelt for restitusjon etter trening. [4]

En annen fordel med Clear Whey Protein er dens allsidighet. Den kan nytes som en egenstående drikk etter trening, blandes i smoothies eller brukes i oppskrifter som krever proteinberikning. Uansett hvordan du velger å konsumere den, kan Clear Whey Protein hjelpe deg med å oppnå dine ernæringsmål. [7]

Vi er stolte av å tilby Clear Whey Protein i vår nettbutikk. Du kan enkelt bestille den og utforske de forskjellige fristende smakene som er tilgjengelige. Prøv den i dag og oppdag den saftige verdenen av Clear Whey Protein!

Les mer
Fordelene ved Proteinpulver: Hvorfor det er et Must-Have kosttilskudd

Fordelene ved Proteinpulver: Hvorfor det er et Must-Have kosttilskudd

I dag vil vi utforske de utallige fordelene ved proteinpulver og hvorfor det har blitt et essensielt kosttilskudd for mange. Enten du er en ivrig mosjonist eller en seriøs idrettsutøver, er proteinpulver en fantastisk måte å øke ditt daglige proteininntak på og støtte muskelvekst og restitusjon.

Rik på Proteiner.

Proteinpulverer en kilde til høykvalitetsproteiner som er essensielle for kroppens funksjoner. Proteiner er byggesteinene i musklene våre og spiller en avgjørende rolle i reparasjon og vekst av vev [1]. Proteinpulver gir en praktisk og konsentrert mengde protein uten behov for å tilberede et helt måltid.

Muskelrestitusjon og -vekst.

Etter en treningsøkt er det viktig å tilføre kroppen nok protein for å støtte muskelrestitusjon og -vekst. Proteinpulver er en rask og enkel måte å fylle på proteinlagrene på. Ved å drikke en proteinshake rett etter trening, gir du kroppen de nødvendige næringsstoffene den trenger for å reparere og bygge musklene [2].


Praktisk og Fleksibelt.

Proteinpulver er utrolig praktisk, spesielt for de som er på farten eller har en travel livsstil. Du kan enkelt blande det med vann, melk eller juice for å lage en næringsrik shake. Det er også et utvalg av smaker å velge mellom, slik at du kan finne en som passer dine preferanser.


Kontrollert Proteininntak.

Ved å bruke proteinpulver har du bedre kontroll over ditt daglige proteininntak. Du kan enkelt måle mengden protein du tilsetter i hver shake, slik at du kan tilpasse det etter dine individuelle behov. Dette gjør det enklere å opprettholde en balansert diett og oppnå dine treningsmål.
Varierte Proteinvalg Proteinpulver er tilgjengelig i forskjellige typer og kilder. Du kan velge mellom myseprotein, risprotein, soya eller hamp, avhengig av dine preferanser og eventuelle allergier [1]. Dette gir deg muligheten til å eksperimentere og finne den typen proteinpulver som fungerer best for deg og dine behov.

Les mer
Boost Ytelsen Din med Løftebelter til Crossfit

Boost Ytelsen Din med Løftebelter til Crossfit

 

Hei Crossfit-entusiaster!

Er du klar for å ta treningen din til et nytt nivå? Da kan bruk av løftebelter være løsningen for deg! Løftebelter kan være et verdifullt verktøy for å oppnå stabilitet og øke vekten du kan løfte i øvelser som krever en sterk kjernemuskulatur, for eksempel knebøy og markløft. Her hos Flexfit.no tilbyr vi et utvalg av løftebelter av høy kvalitet som er spesialutviklet for Crossfit-utøvere.

Hva er fordelene med løftebelter?

 1. Stabiliserer ryggsøylen: Ved å spenne magemusklene ut mot beltet og holde trykket under tunge løft, bidrar løftebeltet til å stabilisere ryggsøylen i større grad enn hvis du ikke bruker belte. Dette kan redusere risikoen for skader og opprettholde en god kroppsposisjon under løftene dine.

 2. Økt kraftoverføring: Løftebelter kan hjelpe deg med å utnytte kraften i kjernemuskulaturen mer effektivt ved å skape et stabilt fundament. Dette kan resultere i økt kraftoverføring fra overkroppen til de store muskelgruppene, slik at du kan løfte tyngre vekter og forbedre ytelsen din.

 3. Beskytter magemusklene: Under tunge løft kan det oppstå økt intra-abdominalt trykk, noe som kan føre til overbelastning og skader på magemusklene. Løftebeltet kan bidra til å begrense denne belastningen og beskytte magemusklene mot potensielle skader.

 4. Økt selvtillit: Å bruke et løftebelte kan gi deg en følelse av ekstra støtte og sikkerhet under tunge løft. Dette kan bidra til å øke selvtilliten din og motivasjonen til å ta treningen til neste nivå.

Hvilket løftebelte skal du velge?

Flexfit.no tilbyr et bredt utvalg av løftebelter som er utviklet spesielt for Crossfit-utøvere. Våre egenutviklede løftebelter er anerkjent som de beste på markedet og er designet for å oppfylle kravene til vektløfterstevner både nasjonalt og internasjonalt. Du kan utforske vårt utvalg av løftebelter på Flexfit.no.

Husk at løftebelter er et tillegg til riktig teknikk og trening, og de erstatter ikke behovet for å utvikle en sterk kjernemuskulatur. Vi anbefaler også at du konsulterer en treningsekspert eller helsepersonell for å sikre at du bruker løftebeltet på riktig måte og i samsvar med dine individuelle behov.

Ta treningen din til nye høyder med løftebelter fra Flexfit.no og opplev fordelene ved økt stabilitet, kraftoverføring og beskyttelse under tunge løft.

Lykke til med dine Crossfit-eventyr!

Les mer
Kreatin og Crossfit: Boost din ytelse og styrke

Kreatin og Crossfit: Boost din ytelse og styrke

Er du klar for å ta din Crossfit-økt til et nytt nivå? Da bør du vurdere å legge til kreatin i ditt kosthold. Kreatin er et av de mest populære kosttilskuddene for idrettsutøvere, og det har vist seg å være spesielt gunstig for de som driver med høyintensitetsøvelser som Crossfit.

Hva er kreatin?

Kreatin er en naturlig forekommende forbindelse som dannes fra aminosyrer i kroppen vår. Det fungerer som et energilager i muskelcellene og bidrar til rask tilførsel av energi under intense aktiviteter [2]. Selv om kreatin finnes i matvarer som fisk og rødt kjøtt, kan kosttilskudd være et praktisk alternativ for å sikre tilstrekkelig inntak.

Fordeler med kreatin for Crossfit

 1. Økt styrke og ytelse: Kreatin har vist seg å forbedre styrken og kraften som utøverne kan generere under korte, intense øvelser [12]. Dette er spesielt relevant for Crossfit-utøvere som utfører varierte og krevende øvelser som krever eksplosivitet og kraft.

 2. Muskelvekst: Ved å øke energinivåene i musklene, kan kreatin bidra til å støtte muskelvekst og bedre restitusjon etter trening. Dette er avgjørende for å bygge en sterk og utholdende kropp som tåler de intense utfordringene i Crossfit.

 3. Økt utholdenhet: Kreatin kan forsinke utmattelse under trening og forbedre muskelens evne til å opprettholde høy intensitet over lengre tid. Dette kan være spesielt nyttig under de krevende WOD-ene (Workout of the Day) i Crossfit.

Hvordan ta kreatin for optimal effekt?

For å oppnå maksimale fordeler av kreatin, anbefales det vanligvis å gjennomføre en oppladningsfase, etterfulgt av en vedlikeholdsperiode. Oppladningsfasen innebærer vanligvis å ta 20 gram kreatin daglig i 5-7 dager, etterfulgt av en vedlikeholdsdose på 3-5 gram daglig. Det anbefales å blande kreatin i vann eller en proteinshake og innta det før eller etter trening [9].

 

Husk at kosttilskudd som kreatin ikke erstatter et balansert kosthold og riktig trening, men kan være et verdifullt tillegg for å forbedre din ytelse og styrke. Konsulter alltid en helsepersonell før du begynner på et nytt kosttilskuddsprogram.

Klar, ferdig, løft! La kreatin bli din hemmelige Crossfit-partner og oppnå nye høyder i treningen din.

 

Les mer
Oppdag de utrolige fordelene ved CrossFit trening

Oppdag de utrolige fordelene ved CrossFit trening

Å finne den perfekte treningsformen kan være en utfordring, men hvis du er ute etter en trening som er effektiv, allsidig og utfordrende, trenger du ikke lete lenger. CrossFit er treningsfenomenet som har tatt verden med storm, og det er ikke uten grunn. I dette blogginnlegget vil vi utforske de utrolige fordelene ved CrossFit-trening og hvorfor det kan være den rette treningsmetoden for deg.

Styrke, Kondisjon og Funksjonalitet

En av hovedfordelene med CrossFit er at det kombinerer styrke- og kondisjonstrening på en unik måte. Gjennom varierte øvelser og intensitetsnivåer får du muligheten til å utfordre både muskelstyrken og kardiovaskulær utholdenhet. Men det stopper ikke der. CrossFit fokuserer også på funksjonelle bevegelser, som etterligner bevegelsene vi gjør i hverdagen. Dette betyr at du ikke bare trener for å se bra ut, men også for å være sterk og funksjonell i dagliglivet.

Treningssamfunnet og Motivasjonen

En annen fantastisk fordel med CrossFit er det sterke treningssamfunnet som følger med. CrossFit-timer er ofte gruppetimer hvor du trener sammen med andre entusiastiske deltakere. Denne fellesskapsfølelsen skaper en unik atmosfære av støtte, motivasjon og samarbeid. Du blir en del av et team som hjelper hverandre til å nå målene sine. Dette treningssamfunnet kan være avgjørende for å opprettholde motivasjonen og gjøre treningen mer moro.

Variasjon og Skalerbarhet

Med CrossFit er det aldri et kjedelig øyeblikk. Treningen er preget av varierte og konstant skiftende øvelser. Dette bidrar til å holde treningen spennende og utfordrende. I tillegg er CrossFit-trening skalerbar, noe som betyr at den kan tilpasses alle nivåer og evner. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren utøver, kan CrossFit tilpasses dine individuelle behov og mål. 

Mentale Fordeler

Trening handler ikke bare om å styrke kroppen, men også sinnet. CrossFit-trening kan gi en rekke mentale fordeler. Den utfordrer deg til å pushe dine egne grenser, bygge selvtillit og styrke mental utholdenhet. Å oppnå personlige rekorder og overvinne utfordringer i treningen kan ha en positiv innvirkning på ditt generelle velvære og selvbilde.

Les mer
BCAA: Byggeklossene for Muskelvekst og Restitusjon

BCAA: Byggeklossene for Muskelvekst og Restitusjon

I dagens fitnessverden er det mange kosttilskudd som lover å hjelpe deg med å oppnå bedre resultater i treningen din. Et av de mest populære tilskuddene blant idrettsutøvere og fitnessentusiaster er BCAA, også kjent som forgrenede aminosyrer. Men hva er egentlig BCAA, og hvordan kan det bidra til din trening og restitusjon? I dette blogginnlegget vil vi utforske fordelene og bruken av BCAA for å hjelpe deg med å få en bedre forståelse av dette kosttilskuddet.

 

Hva er BCAA?

BCAA en forkortelse for "Branch-Chained Amino Acids", som på Norsk kan oversettes til forgrenede aminosyrer. Det er tre essensielle aminosyrer som kroppen vår trenger: Leucin, Isoleucin og Valin. Disse aminosyrene spiller en viktig rolle i muskelvekst, muskelproteinsyntese og restitusjon.

Fordelene med BCAA.

BCAA har flere fordeler for trening og restitusjon. Dette er noen av fordelene du kan få av å benytte BCAA.

 1. Økt muskelproteinsyntese: BCAA fungerer som byggeklosser for protein og kan bidra til å øke muskelproteinsyntesen, som er viktig for muskelvekst og reparasjon.
 2. Redusert muskelnedbrytning: BCAA kan bidra til å redusere muskelnedbrytning under intens trening eller kaloriunderskudd.
 3. Bedre restitusjon: BCAA kan hjelpe med å fremskynde restitusjonsprosessen etter trening, redusere muskelsårhet og forbedre restitusjonstiden.
 4. Økt fettforbrenning: BCAA kan også spille en rolle i fettoksidasjon, noe som kan hjelpe med å redusere fettprosenten og øke muskelmassen.
 5. Maksimering av MPS: BCAA kan hjelpe med å maksimere muskelproteinsyntesen (MPS) selv når proteininntaket er lavt.

Hvordan bruke BCAA? 

Det er flere måter å bruke BCAA på. Du kan ta BCAA som kosttilskudd enten i tablettform eller som pulver oppløst i vann. Det anbefales å konsumere BCAA før, under eller etter trening for å dra nytte av fordelene. Det er også viktig å følge anbefalte doseringer og rådføre deg med helsepersonell hvis du har spesielle helsemessige forhold.

BCAA er et populært kosttilskudd blant idrettsutøvere og fitnessentusiaster på grunn av sine potensielle fordeler for muskelvekst, muskelproteinsyntese og restitusjon. Ved å ta BCAA kan du oppnå økt muskelmasse, redusert muskelnedbrytning, bedre restitusjon og forbedret kroppssammensetning. Husk å konsultere helsepersonell før du begynner å bruke BCAA eller andre kosttilskudd. Ta vare på kroppen din og tren smart!

Les mer
13 resultat